O nama

Kamena vila d.o.o

Kamena Vila

Kamena vila je smještena u Stomorskoj na otoku Šolti u Dalmaciji. Tvrtka je osnovana 2009. godine, a nudi građevinarske, ugostiteljske i turističke usluge. Usluge obuhvaćaju poslovanje nekretninama, iznajmljivanje apartmana te ugostiteljske usluge uključujući konobu Kamenicu, beach bar Africu i Đigu.

Stomorska je naselje smješteno na sjevernoistočnom dijelu otoka, udaljeno 12 km od glavne luke Rogač. Turistička destinacija naglašava privlačan duh starog vremena i nudi sve što je potrebno modernom turistu. Mjesto je savršen spoj suprotnosti: s jedne strane stare kamene kuće, jedrilice i mali drveni ribarski brodovi, a s druge strane dalmatinske konobe i moderni kafići. Plaže se protežu s obe strane uvale i svatko može pronaći svoje idealno mjesto za kupanje i sunčanje.

KAMENA VILA, d.o.o. za trgovinu i usluge

Temeljni kapital:  392.700,00 kuna | Trgovački sud u Splitu MBS: 060255955

Ćiril Kalebić, član uprave, direktor

Riva – Pelegrin 29, Stomorska, Šolta, Hrvatska | OIB: 91540628310

E-mail: monika@kamenavila.hr
Telefon: 021/658 154
Mobitel: 0915739893

Drugi o nama

Nakon što smo prošli kroz nekoliko dobro okupiranih restorana u prekrasnoj maloj luci Stomorska, došli smo na kraj lučkog bazena na prilično nepretenciozno mjesto. Međutim, prijateljska služba nas je uvjerila da se održimo. Meni je bio malo istrošen i nije ostavio uzbudljiv dojam. Sve više iznenađujuća kvaliteta hrane i otvorena vina. Vrlo preporučljiva je dalmatinska riblja pasta, brusketa s sardelom te pržena janjetina na raketi. Kamenica je obiteljski restoran s izvrsnim svježim jelima, toplom atmosferom, vrlo ljubaznim osobljem i povoljnim cijenama.

Mischa

Prvi put ovdje, ugodna atmosfera, dobra usluga, hrana za preporuku, imali smo rižoto i školjke, domaće vino i domaće narančaste rakije … Pokušajte, nećete požaliti!

Miro

Prošli smo pored ovog kafića-restorana prvi put, jer je tik uz autobusno stajalište u Stomorskoj, a ta mjesta obično nisu najbolja … Ali bio je naporan dan, a druga mjesta su bila puna, pa smo krenuli natrag, i drago nam je! Moji sinovi imali su odličan rižoto i odrezak, a ja sam imao fantastično lokalno jelo – paprikaš od grdobine s krumpirom i med vegom. Dobra lokacija, odličan konobar i izvrsna hrana.

Fiona