Kamena Vila

Kamena vila je smještena u Stomorskoj na otoku Šolti u Dalmaciji. Tvrtka je osnovana 2009. godine, a nudi građevinarske, ugostiteljske i turističke usluge. Usluge obuhvaćaju poslovanje nekretninama, iznajmljivanje apartmana te ugostiteljske usluge uključujući konobu Kamenicu, beach bar Africu i Đigu.

Stomorska je naselje smješteno na sjevernoistočnom dijelu otoka, udaljeno 12 km od glavne luke Rogač. Turistička destinacija naglašava privlačan duh starog vremena i nudi sve što je potrebno modernom turistu. Mjesto je savršen spoj suprotnosti: s jedne strane stare kamene kuće, jedrilice i mali drveni ribarski brodovi, a s druge strane dalmatinske konobe i moderni kafići. Plaže se protežu s obe strane uvale i svatko može pronaći svoje idealno mjesto za kupanje i sunčanje.

Konoba Kamenica

Konoba Kamenica dalmatinski je restoran koji se nalazi u najstarijoj šoltanskoj luci Stomorskoj i pruža prekrasan pogled na Jadransko more. Stomorska je luka čiji korijeni datiraju iz 16. stoljeća, selo je od davnina bilo dom mornarima, a ribolov je najrazvijenija djelatnost. Konoba u toplom ambijentu nudi širok izbor vrhunskih dalmatinskih tradicionalnih jela spravljenih iz autohtonih recepata.

U konobi Kamenica su na vrhunski način jela naših predaka prezentirana kroz gastronomsku kulturu Mediterana. Bogata ponuda jelovnika uključuje doručak, hladna predjela, juhe, manistre, rižote, jela sa žara, peku, ribe, rakove, školjke, salate i priloge te slatko. Neki od vrhunskih specijaliteta uključuju prvoklasnu ribu, lignje, škampe, jastoge. U nastavku možete pogledati naš kompletni jelovnik te se radujemo Vašem dolasku.

Beach Bar Africa

Opustite se uz zvuk mora u Beach baru Africa uz široki izbor hladnih napitaka i koktela. Opustite se na ležaljkama i u sjeni suncobrana i uživajte u svakom provedenom trenutku okruženi morem i zalaskom sunca u stvaranju nezaboravnog iskustva.

Apartmani

Apartmani u samom centru mjesta Stomorska na otoku Šolti u Hrvatskoj. Moderno uređeni apartmani svega 100 metara od plaže.